dijous, 14 d’abril del 2011

P-3 de sortida a la granja.

Com a cloenda de la unitat didàctica de la granja, els nens i nenes de P3 vam anar a visitar una granja de vaques lleteres.

L'aventura ja va començar quan vam arribar a l'escola ben nerviosos, emocionats, encuriosits... Per anar d'excursió, a dos quarts de 10 vam pujar a l'autobús i molt contents vam enfilar direcció Vilatenim!! Aquest era el nostre destí!

A les 10 ja erem a la granja, i el que primer ens va cridar l'atenció va ser la pudor que fa una granja!

Vam veure les vedelles, el toro, els vedells petits, les vaques, els fems, el seu menjar, unes enormes muntanyes de farratge. I l'última cosa que vam veure va ser la sala de munyir, on treuen la llet de les vaques i llavors la guarden a unes neveres molt grans, anomenades, tancs. Allà la llet es manté molt freda. Tota aquesta llet la recull un camió molt gran i la porta a la fàbrica de la Pasqual i a la Fageda. Allà en fan uns iogurts boníssims!! Ens en van donar un a cadascú per esmorzar!! Ummm que bó!!

Finalment ens vam despedir de tothom, vam tornar a pujar a l'autobús direcció Roses amb una mica de pudor a la roba però havent après moltes coses!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada